Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
BARTEN s. r. o.

TVD-Technická výroba, a.s.

TVD-Technická výroba, a.s., č.p. 203, 763 21 Rokytnice, IČO: 26252937, DIČ: CZ26252937

Naše společnost TVD-Technická výroba, a.s. byla založena na konci roku 1989, první vlastní lakovna byla spuštěna v roce 1994. Já osobně se v oboru práškového lakování pohybuji od roku 2004, tedy více jak 15 let. Naše výrobky končí v mnoha zemích světa i v zámoří a disponujeme s milionovými obraty ročně.  

S firmou BARTEN s.r.o. spolupracujeme od jejího vstupu na trh, tzn. více jak 15 let. Podařilo se nám tehdy vyzkoušet si jejich produkty a od té doby je naším dvorním dodavatelem práškových nátěrových hmot u většiny našich projektů (mimo zakázky, kde je předepsaný jiný distributor barev). Při rozhodování o dodavateli barev hrála hlavní roli vysoká kvalita dodávaných barev a zároveň i nabízené služby. S konkrečními distributory barev byly komplikace v dodávkách barev, kdy při neuhrazení barev dopředu nám objednávka nepřišla, což mnohdy narušovalo plynulý provoz naší výroby.

Spolupráci s dodavatelem barev v naší společnosti zahajujeme až na základě výběrového řízení, které je velmi striktně podmíněné.  V široké škále konkurenčních firem, dosud vždy výběrová řízení vyhrála firma BARTEN s.r.o. Splňuje všechny naše požadavky, z nichž vypíchnu především skutečnost, že je schopna dodávat práškové nátěrové hmoty pro naši společnost, která disponuje s více druhy lakoven (automatické linky i ruční lakovací centra) a více druhy lakovacích technologií – mnohdy se barva na těchto zařízeních chová rozdílně. V tomto případě nesmím opomenout i nabídku BARTEN s.r.o. na zaškolení našich lakýrníků, která našemu provozu pomohla a stále ji využíváme.

Jelikož s firmou BARTEN s.r.o. spolupracujeme téměř od jejího vstupu na náš trh, byla nejen pro mě velkou neznámou. Ke spolupráci nás mimo jiné přesvědčil osobní přístup obchodních jednatelů, a především možnost navštívit a prohlédnout si výrobu přímo v italském výrobním závodu ST Powder Coatings S.p.A, kde jsme viděli, že se dodržují všechny podmínky, které po dobrých dodavatelích požadujeme. Společnost BARTEN s.r.o. se stala naším dodavatelem i proto, že nás oslovují i jejich nové produkty, například nízkoteplotní barvy a rovněž velké dostatečné skladové zásoby. Dále jeto i pro jejich kvalitní servis – osobní přístup při jednáních, rychlé cenové kalkulace, jejich flexibilita a lokalita – skrze jejich vlastní dopravu, máme produkty u nás včas a v pořádku (pevné krabice, barva je pečlivě zabalena pro přepravu). Naše vzájemná spolupráce doposud funguje pořád tak, jak se nastavila v začátcích. Nebojím se říct, že za tu dlouhou dobu vzájemné spolupráce se vytvořil již vřelý obchodní vztah. Kombinace uvedených kritérií, které firma BARTEN s.r.o. splňuje, nás zatím nenutí ke změně dodavatele barev.

V Rokytnici 17. 5. 2021    Alois Strnad, vedoucí povrchových úprav
tel.:  +420 775 580 509