Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
BARTEN s. r. o.

Povrchovka s.r.o.

Povrchovka s.r.o., Průmyslová zóna, 696 66 Sudoměřice, IČO: 07485069, DIČ: CZ07485069

S práškovým lakováním se zabývám již více jak 40 let a naše firma Povrchovka s.r.o. je v provozu zhruba 3 roky. Naše komerční lakovna se zaměřuje na lakování různých materiálů a rozdílných velikostí.  S firmou BARTEN s.r.o. spolupracujeme od roku 2019.

U předchozího dodavatele jsme se často potýkali s problémy v dodávkách. Například, že barva byla dodávána z různých regionů (výroby barev v různých částech světa). To také způsobovalo další potíže, jako například nespolehlivost a odlišnost v odstínech barev a také v jejich kvalitě.

Na firmu BARTEN s.r.o., jakožto distributora práškových barev, jsem narazil díky našemu zákazníkovi. Ten si předepsal na své zakázky, které jsme mu lakovali v naší firmě, barvy společnosti ST POWDER. Mohli jsme si tak barvy vyzkoušet. Zjistili jsme, jaké mají barvy vlastnosti a jak se chovají.

Mám dlouholeté zkušenosti s prací s práškovými barvami a u barev značky ST POWDER jsem velmi spokojen s jejich kvalitou a cenově jsou také dostupné, respektive cena odpovídá kvalitě. U spolupráce s firmou BARTEN s.r.o. můžu vyzdvihnout vstřícnost, poradenství, rychlý servis a také dodávku barev, kdy je nám zboží doručeno zpravidla následující den od objednání.

Naši zaměstnanci na lakovně s barvami nemají žádné problémy, barvy mají vynikající kryvost. Na barvy, na to, jak s nimi pracovat, si již navykli. Vyhovuje mi také rychlá telefonická komunikace. Je to pro mě způsob, jak například rychle provést objednávku, řešit problém nebo jen poprosit o radu. Je pro nás podstatné mít jednoho maximálně dva výhradní dodavatele práškových barev. Firma BARTEN s.r.o. nám tak poskytuje kompletní servis, spolupráce funguje a my tak nemáme žádný důvod přecházet na jiného, nového dodavatele. S barvami značky ST POWDER jsme spokojeni a doporučujeme je všem našim zákazníkům.

 
V Sudoměřicích 13. 5. 2021    Martin Žilka, jednatel společnosti
tel.:  +420 605 825 854