Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
BARTEN s. r. o.

OPOP spol. s r. o.

OPOP spol. s r. o.
Zašovská 750, 757 01 Valašské Meziříčí, IČO: 47674105, DIČ: CZ47674105

Jsme firma založená v roce 1959. Vlastní práškovou lakovnu máme od roku ****. V roce 2017 jsme se potýkaly s problémem, že konkurenční barva byla velmi křehká a nevykazovala dostatečnou mechanickou odolnost. Od spolupráce s firmou BARTEN s.r.o. nás odrazovala vyšší cena, neznalost jejich sortimentu a z toho plynoucí nedůvěra v jejich produkty. Po porovnání vzhledu jsme zjistili, že produkty jsou totožné, tudíž jsme se odhodlali k vyzkoušení barev značky ST Powder Coatings S.p.A. Byli jsme velmi příjemně překvapeni, jak výborně se s barvou pracuje, jakou má výtěžnost. Barva navíc řešila i naše dosavadní problémy, protože nebyla křehká a vykazovala vynikající mechanickou odolnost.

Po této zkušenosti jsme nabídli firmě BARTEN s.r.o., aby se nám pokusili dodat další produkt, s kterým jsme měli podobné problémy. Obchodníci nám nabídli produkt s nižšími vypalovacími podmínkami, čímž si nás skutečně získali. Nejen že nyní šetříme náklady při vytvrzování barvy, ale navíc se nám zvýšila i výrobní kapacita. S dodávkami z firmy BARTEN s.r.o. jsme nad míru spokojeni. Za celou dobu spolupráce jsme neměli jediný problém s dodávkami, s odstínem ani s kvalitou. Velmi vysoce taktéž hodnotíme jejich poradenství po telefonu i ochotu přijet a pomoci konzultací na místě. Tato změna dodavatele nám dokonce přinesla finanční úsporu /rok.

Zaměstnanci, kteří s barvou pracují nemají k tomuto produktu žádné výhrady. Chválí si jeho vlastnosti, jako je nabíjení či kryvost. Firmu BARTEN s.r.o. doporučujeme jako spolehlivého obchodního partnera.

Ve Valašském Meziříčí 20. 5. 2021    Aleš Černík, vedoucí výroby
tel.:  +420 602 777 960