Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
BARTEN s. r. o.

Marek Dobeš

Marek Dobeš, prášková lakovna
Provozovna: Návrší 335, 760 01 Zlín – Jaroslavice, IČO: 62868098, DIČ: CZ7511234115


S firmou BARTEN s.r.o. spolupracujeme více jak dva roky a jsme tomu rádi. Původně nás od spolupráce s tímto dodavatelem práškových barev odrazovala jejich vyšší cena barev a pak ještě vedlejší aspekt, že jejich barvy nebyly pro naše mnohé zakázky předepsané. Skutečně zásadní překážkou byla vyšší cena barvy, oproti některým konkurenčním dodavatelům. Dnes už víme, že cena může být kritériem pro zvolení dodavatele barev, ale určitě ne kritériem hlavním.


V naší provozovně lakujeme pohledové věci, je pro nás důležité, aby lakovaný výrobek dobře vypadal, tak je pro nás kvalita barev velmi důležitá. Bohužel se s původní konkurenční barvou začaly objevovat problémy – vzhledové vady na výrobku, tzv. propadliny. To byl takový největší kámen úrazu, který nás tížil. Uvažovali jsme tedy o změně dodavatele barev.
Nakonec nás přesvědčil profesionální a vstřícný přístup obchodního zástupce firmy BARTEN s.r.o. a především pak možnost si konkrétní barvu (se kterou u nás pravidelně pracujeme) vyzkoušet přímo v naší lakovně. Ukázalo se, že barva je skutečně kvalitní a nejsou s ní ve výsledku žádné problémy. Naši zaměstnanci jsou s barvou ST Powder Coatings spokojeni, a kvalita barvy se především ukazuje i ve množství odpadu. Ten je v případě barev od dodavatele BARTEN s.r.o. minimální. Ve výsledku sice dražší, ale zato kvalitnější barva ušetří peníze, a to je to nejdůležitější. Na základě této zkušenosti se firma BARTEN s.r.o. stala naším hlavním dodavatelem.


Při zhodnocení naší spolupráce vyšlo najevo, že zhruba stejné množství barvy nám vydrží na delší dobu, za předpokladu stále stejného množství nalakovaných výrobků. Což navíc znova poukazuje i na menší množství odpadu, který musí být nákladně likvidován.
Nejkladněji na spolupráci s firmou BARTEN s.r.o. hodnotíme jejich servis – péči o zákazníka. Při řešení jakýchkoliv potíží, například reklamací výrobků jsou okamžitě k dispozici s poradenstvím, minimálně na telefonu. V případě krizových situací jsou schopni dodat okamžitě barvu, což ulehčí práci. Díky kombinaci služeb a kvalitní práškové barvy jsme ve firmě BARTEN s.r.o. získali cenného obchodního partnera.

V Jaroslavicích 12. 5. 2021    Jana Dobešová, vedoucí lakovny
mob.: +420 739 573 475